Lyn Kuyper in de media

Gedurende haar carrière in de mediawereld, zijn er verschillende interviews en artikelen verschenen met én over Lyn Kuyper. Zo gaf Lyn Kuyper in 2018 deze presentatie op de Mag Inspiration Day, waar ze haar kennis over branded content deelt.

Lyn Kuyper is een aantal jaren de hoofdredacteur geweest van hét magazine van de Albert Heijn; de Allerhande. Vrij Nederland keek in 2014 met Lyn Kuyper mee terwijl ze de meest gelezen editie van het jaar aan het maken waren: de kersteditie.

Plus Genieten

In 2018 verscheen dit interview met Lyn Kuyper op de website van de MarketingTribune. Lyn Kuyper licht de uitdagingen van het magazine ‘Genieten’ van de Plus toe, waar ze toentertijd aan het roer stond.

Lyn Kuyper Genieten Plus

In 2015 verscheen er een interview op De Redactie in de tijd dat Lyn Kuyper Content director was bij MPG van de Allerhande. Ze beantwoord vragen voor De Ganzenveer, waar ze het stokje doorgegeven kreeg van Lara Aerts.

Columns

Als 360 graden media maker is het Lyn Kuyper niet vreemd om een column te schrijven. Lees hier bijvoorbeeld de column die ze schreef voor Nederlands MediaNieuws.